Communicatie PMD-sorteerregels in sportinfrastructuur

De nieuwe PMD-sorteerregels zijn nu ingevoerd in het hele land. Daarom is nieuwe bestickering en affichering beschikbaar.

In het verleden was er de mogelijkheid om via ons netwerk, in samenwerking met Fost Plus, materiaal te bestellen om de afvalsortering (PMD) in uw sportinfrastructuur te faciliteren.

Intussen zijn de uitgebreide sorteerregels voor PMD over het hele land ingevoerd. De kans bestaat dat het communicatiemateriaal (sorteeraffiches โ€“ stickers met afbeeldingen) op en bij de afvalbakken of in de afvalzones binnen jullie gebouwen niet meer overeenstemmen met de nieuwe uitgebreide sorteerregels.

De affiches en stickers werden intussen aangepast aan de nieuwe sorteerregels. Maar heel wat materiaal blijft gewoon nog bruikbaar want de naam, het pictogram en de kleur voor PMD wijzigt niet.

Fost Plus biedt aan om nieuwe stickers of affiches volledig gratis aan te vragen via Bestelbon sorteermateriaal Fost Plus. Materialen zoals vuilnisbakken, containers of spandoeken worden niet meer aangeboden door Fost Plus. Het gaat dus louter om de aangepaste communicatie.

Aarzel dus zeker niet om ze te bestellen en uw communicatie aan te passen aan de huidige sorteerregels.
Bestel aangepaste bestickering bij Fost Plus (Nederlandse en Franse versie)!