Dag van de Sportclubbestuurder

Dag van de Sportclubbestuurder is dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. De dag waarop alle sportclubbestuurders op 1 gezet worden! Deze dag wordt georganiseerd door de Vlaamse Sportfederatie.

Elkaar terug live ontmoeten in het najaar van 2021. Maar ook de digitale fans worden niet in de steek gelaten.

What’s new?

Dit jaar organiseert de Vlaamse Sportfederatie 2 live edities, in Mechelen (16 oktober) en Gent (11 december). Maar digitaal bijscholen is een blijver, dus organiseren ze ook 1 online editie (20 november). Daar pakken ze uit met een groot digitaal aanbod van maar liefst 16 keuzesessies.

Nieuw op de live edities

  • We starten de dag telkens met een goeie koffie én een plenaire inspirerende sessie. Wij willen inspireren en motiveren. Na de uitstekende resultaten dit jaar laten we een olympiër & paralympiërs aan het woord
    Wij brengen jullie het verhaal achter de medailles. Hoe verliep de weg ernaartoe en we gaan samen met hen dieper in op het belang van hun club en een goeie omkadering. 
     
  • We gaan voluit voor beleving. Tijdens onze interessante sessies garanderen we 100% uitwisseling en interactie met de experts en jouw collega’s. gaan voluit voor interactie. Knuffelen niet toegelaten. (Grapje!)
     
  • Rust tijdens de pauze? Niets van! Boek je persoonlijke afspraak met 1 van onze experten Tars en Roeland.
    Concrete vragen of problemen met de boekhouding, vzw-wetgeving, fiscaliteit … van jouw sportclub? Kaart jouw probleem al even aan tijdens de (lunch)pauze. Dan helpen zij jou alvast op weg. Volledig gratis. Enkel op afspraak. Wacht niet te lang met boeken. Het is voor de rappe!

Programma en tarieven

Ontdek op de website van de Vlaamse Sportfederatie meer info over het volledige programma en de tarieven.