Geboeid door opleidingen en vormingen?

Netwerk Lokaal Sportbeleid stelt haar netwerk voor!

Netwerk Lokaal Sportbeleid gaat als ledenvereniging en kenniscentrum voor een kwaliteitsvol en waardevol lokaal en regionaal sport- en recreatiebeleid. Door haar werking ondersteunt het de werking en de uitbouw van de sportdiensten, sport- en recreatiecentra, zwembaden en sportaccommodaties. Ook jouw sportdienst is lid van onze vereniging.

Commissie Vorming is op zoek naar jou!

Netwerk Lokaal Sportbeleid is zo gestructureerd dat de verschillende commissies worden samengesteld met vertegenwoordigers uit het werkveld. Want wie kan beter weten wat de sportdiensten wensen, dan medewerkers van de sportdienst of het zwembad zelf?

De Commissie Vorming is onze denktank om een vormingsaanbod aan te bieden dat voldoet aan de wensen van de lokale sportdienst. Ze komen twee maal per jaar samen en voeden met actuele thema’s of opleidingsvormen. Hoe stellen we onze vormingen in de kijker? Hoe communiceren we ons op maat aanbod best? Waar plannen we reddersbijscholingen in? Welke inhoud helpt de sportdiensten vooruit? Diverse vragen waar de commissie zich een hoofd over buigt.

Zijn dit vragen waar ook jij graag mee over nadenkt? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Naast de inhoudelijke verdieping, breid je je netwerk uit.

Heb jij interesse om ook jouw steentje bij te dragen? Of wil je graag meer info?
Laat het ons dan snel weten en contacteer collega Hanne Neirynck.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid